Hoppa till sidans innehåll

Stor tennisfest i Vänersborg

28 MAR 2022 18:43
SO Tourens Arena Tennis bjöd på en stor tennisfest i helgen när Sveriges största minitennistävling genomfördes i Vänersborg.
  • Skapad: 28 MAR 2022 18:43

På lördagen genomfördes SO Tourens Arena tennis i Vänersborg. 140 barn från 15 olika föreningar deltog i den härligaste tennisfesten där alla barn, ledare och föräldrar inspirerades av den mysiga tennisatmosfär som inföll sig. Jonas Söderlund som är tränare från Skultorp hoppas på en fortsättning då denna tävling ger så mycket för alla. Den ger inte bara inspiration för spelarna utan även tränare och föräldrar. Och det en lång tid framöver. Tävlingen spelades under några timmer på lördagen och detta på 30 banor. John Karlman tränare från Lidköping menar på att barnen skaffar sig nya vänner och börjar spela med varandra vid pauser. Något som man drömmer om som tränare. SvTF Väst vill passa på att tacka alla föräldrar, ledare, funktionärer och spelare för ett härligt engagemang. Det är trots allt vi som skapade denna underbara tennisdag. 

Skribent: Peter Lindgren
E-post: Adressen Gömd

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0706976464, 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info