Hoppa till sidans innehåll

Rösta på 2021 års Fair Play utmärkelse

17 JAN 2022 13:26
Det är dags att rösta på årets Fair Play utmärkelse 2021. 4 mycket duktiga Region spelare har blivit nominerade. Nu kan du avgöra vem som ska ta hem slutsegern.
  • Skapad: 17 JAN 2022 13:26

Priset för 2021 års Fair play kommer att delas ut på Svenska Tennisförbundets Västs Årsmöte lördagen den 2 april i Vänersborg. Juryn har nominerat 4 spelare. Samtliga nominerade har haft en stor betydelse för tennisen som idrott under årets gång och är värda 2021 års utmärkelse som Fair Play spelare. Alla som vill har nu chansen att påverka vem av dessa 4 som kommer att få det tredje utmärkelsen för Fair Play sedan startens början. Det kan man göra genom att maila in sin röst på en av kandidaterna som presenteras nedan. Det går bara att rösta en gång/person och på en av kandidaterna. Skicka er röst till This is a mailto link och skriv ner namnet på den som ni anser ska få utmärkelsen samt skriv under med ert namn för att rösten ska räknas! Röstningen startar från och med idag och det går bra att rösta fram till måndagen den 31 januari! På bilden: Överst till vänster Sebastian Mlocinski, överst till höger Vera Ryding, underst till vänster Dante Walltin och underst till höger Anouk Oderkerk. 

Vinnare av 2020 års Fair Play utmärkelse var Emilia Hollman Karlstad Tennisklubb!

Följande spelare har blivit nominerade till 2021 års Fair Play pris:

Vera Ryding född 2007 och spelande för Lidköpings Tennisklubb: Vera tillhör en av många duktiga tennisspelare som har fostrats i Lidköping. Vera är en stor inspiratör för många med sitt korrekta sätt att uppträda både på banan och utanför. Hon bidrar på alla nivåer för tennisklubben och är ett stort föredöme för sina kompisar. Vera tillhörde SvTF Väst Sofias Cup lag 2021 och var lagets främste stötte spelare.

Dante Walltin född 2005 och spelande för Vänersborgs Tennisklubb: Dante är en mycket duktig tennisspelare som tränar första året på Tennisgymnasiet i Göteborg. För Dantes del är det mycket viktigt att allt som sker ska vara på lika villkor för alla. Dante har en stor positiv påverkan för Vänersborgs Tennisklubb både som ungdomsledare, deltagare i herrarnas A-lag och tränare och tillhör därmed en av föreningens främsta inspiratörer.

Sebastian Mlocinski född 2007 Sandareds Tennisklubb: Sebastian är en mycket skötsam och snäll kille. Sebastian går alltid in för uppgifterna till 100% och jobbar hårt på banan. Sebastians tekniska kunnande och goda uppförande både på tennisbanan och utanför ger oss alla en stor portion med inspiration. Sebastian tillhörde SvTF Västs Pirres Pokal lag 2021 som slutade två i sin pool efter slutsegrande Stockholm.

Anouk Oderkerk född 2006 Ljungskile Tennisförening: Anouk är en ambitiös tjej som har gjort stora framsteg tennismässigt på senare år. Anouk ger alltid allt och ger aldrig upp en match. Även om Anouk kan uppfattas lite som tystlåten av sig så uppträder hon med bestämdhet och korrekthet mot sina medspelare oavsett om det är träning eller match vilket har gett henne en stor respekt av sina konkurrenter. Anouk är en snäll och omtänksam kompis och är en god förebild som brinner för sin tennis. 

Skribent: Peter Lindgren
E-post: Adressen Gömd

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0706976464, 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info