Hoppa till sidans innehåll

Rösta på 2020 års Fair Play utmärkelse

18 JAN 2021 17:28
  • Skapad: 18 JAN 2021 17:28

Priset för 2020 års Fair play kommer att delas ut på Svenska Tennisförbundets Västs Årsmöte lördagen den 27 mars i Vänersborg. Juryn har nominerat 4 spelare. Samtliga nominerade har haft en stor betydelse för tennisen som idrott under årets gång och är värda 2020 års utmärkelse som Fair Play spelare. Alla som vill har nu chansen att påverka vem av dessa 4 som kommer att få det andra priset för Fair Play. Det kan man göra genom att maila in sin röst på en av kandiaterna som presenteras nedan. Det går bara att rösta en gång/person och på en av kandidaterna. Skicka er röst till This is a mailto link och skriv ner namnet på den som ni anser ska få utmärkelsen samt skriv under med ert namn för att rösten ska räknas! Röstningen startar från och med idag och det går bra att rösta fram till 7 februari!

Vinnare av 2019 års Fair Play utmärkelse var Carl-Hampus Karnell Skövde!

Följande spelare har blivit nominerade till 2020 års Fair Play pris:

Emilia Hollman Karlstads Tennisklubb: Emilia tillhör en av många duktiga tennisspelare som har fostrats på senare år i Karlstad. Emilia inspirerar många med sitt sätt att vara både på banan och utanför. Hon bidrar på alla nivåer för tennisklubben och är ett stort föredöme för sina kompisar. 

Arvid Hagejärd Mariestads Tennisklubb: Arvid ger alltid allt och ger aldrig upp en match. Arvid tillhörde SvTF Västs Pirres Pokal lag och var ytterst delaktig i att laget nästan tog hem slutsegern. Han uppträder alltid korrekt mot sina medspelare oavsett om det är träning eller match. Arvid är en snäll och omtänksam kompis och är en god förebild som brinner för sin tennis. 

Max Grahn Bofors Tennnisklubb: Max äger ett mycket sportsligt sätt på hur man ska uppträda på banan. Han berömmer gärna sina motståndare när de avgör med en bra poäng. Max är ödmjuk och uppträder alltid korrekt mot spelare, funktionärer och föräldrar. Även Max tillhörde SvTF Västs Pirres Pokal lag 2020 som var så nära en slutseger. 

Isa Nilsson Falköpings Tennisklubb: Isa är en snäll och ambitiös tjej som är en stor inspirations källa för oss alla. För Isa är det viktigt att alla mår bra och hon har alltid lätt för att skratta. Isa skapar alltid en god stämning och är en god lagspelare. Henns uppträdande både på och utanför banan är klanderfritt. 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info