Hoppa till sidans innehåll

Rösta på 2019 års Fair Play utmärkelse

12 JAN 2020 09:43
Svenska Tennisförbundet Väst har initierat ett Fair Play pris för att understryka vikten av att uppföra sig på ett positivt och trevligt sätt mot motståndare, ledare, funktionärer och sig själv.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2020 09:43

Utmärkelsen kommer att delas ut på SvTF Västs årsmöte lördagen den 21 mars. Nedan kommer vi presentera 4 ungdomar som har nominerats av juryn till av 2019 års Fair Play pris. Det går bra att rösta från och med idag fram till söndagen den 1 mars. Det går bara att rösta en gång per person och ni skickar er röst till This is a mailto link och skriver under med vem det är som röstat för att rösten ska räknas med. 

De nominerade är:
Jonna Söderberg Uddevalla. Jonna är snäll och träningsflitig tjej. Jonna är en lagspelare och har visat under regiontävlingen Sofia cup att hon stöttar alltid sina lagkamrater till 100%.

Carl-Hampus Karnell Skövde TF! Carl-Hampus uppträder alltid på ett gott sätt både på banan och utanför. Carl Hampus är en inspiratör för oss alla!

Bruno Johansson Kristinehamns TK. Bruno är en snäll kille som uppträder på ett mycket sportsligt sätt mot alla och visar en stor kärlek till tennisen och sin omgivning.

Bella Bergqvist Larsson Åmåls TK. Bella har haft stora sportsliga framgångar. Bella uppträder mycket gott både på banan och utanför. Ett bevis på det är när Bella berömmer sina motståndaren när de gör en bra poäng. 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: This is a mailto link

Se all info