Hoppa till sidans innehåll

Julhälsningar från ordförande

23 DEC 2020 07:42
  • Skapad: 23 DEC 2020 07:42

Kära Tennisvänner!
Ett märkligt år närmar sig sitt slut, för många ett år kantat av sorg men också en tid då vi har fått lära oss mycket om att leva i nuet.
För Region Västs del har vi haft många utmaningar eftersom vi ser att idrottandet är en viktig del i många människors liv. Att få spela tennis är för många en självklarhet och ett intresse som sträcker sig långt upp i åldrarna. När pandemin satte käppar i hjulet för tennisen så ville vi försöka hitta former som följde de regler och förordningar som finns men ändå kunna utföra sporten. Jag tycker att vi har lyckats till stor del även om inte alla är nöjda.
Seriespelet har även det stött på patrull och precis nu när vi skulle försöka spela klart så kom nya restriktioner som gör att vi skjuter på det ytterligare med hopp om att kunna starta upp igen, om inte annat i vår då vi går utomhus.
Det är ingen hemlighet att vi i Svenska Tennisförbundet Väst månar om vårt seriespel. Det kan inte vara en slump att vi har över 380 lag igång som vill spela. Där finns bredd, spets och valmöjligheter för i princip alla.
Vi är oerhört glada över att få fortsätta med detta ytterligare en tid.
Det har varit ett speciellt år och en underlig känsla infinner sig när man skall summera det. Vi hoppas att 2021 kommer att bli händelserikt med många tennisbollar i luften.

En God Jul och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi från

Styrelsen i Svenska Tennisförbundet Väst genom
Johanna Grapengiesser
Ordförande

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info