Hoppa till sidans innehåll

Inspirerande regionläger

10 MAR 2020 15:14
Under helgen arrangerade Svenska Tennisförbundet Väst 8 stycken regionläger runt om i hela regionen. Målgruppen var 11-14 år.
  • Skapad: 10 MAR 2020 15:14

Tanken med lägren är att utbilda och inspirera ungdomarna för vidare satsning. Vid varje lägertillfälle så finns tydliga mål som tränas. Denna gången tränades det extra på att upptäcka den korta bollen och hur man kan använda den på bästa sätt.
Det unika med lägren är att talangfulla tränare får chansen att arbeta ihop med chefstränare och regionens duktigaste spelare och därmed få en positiv utveckling som ledare. För ungdomarna innebär lägren en social stimulans där man får träffa kompisar och känna en samhörighet med lika duktiga spelare som en själv. Tennis för livet med andra ord.

På följande orter ägde lägren rum 7-8 mars: Filipstad, Lidköping, Skövde, Vänersborg, Trollhättan (2 läger), Lilla Edet och Elfsborg.  

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info