Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karlstads TK

Emilia Hollman vann utmärkelsen Årets Fair Play pris 2020

16 FEB 2021 17:46
Emilia Hollman 16 Karlstads Tennisklubb vann utmärkelsen Årets Fair play pris 2020. Emilia var en av de 4 som nominerats till utmärkelsen och var den som fick flest röster.
  • Uppdaterad: 16 FEB 2021 17:46

Emilia tillhör en av många duktiga tennisspelare som har fostrats på senare år i Karlstads Tennisklubb. Emilia inspirerar många med sitt sätt att vara både på banan och utanför. Hon bidrar på alla nivåer för tennisklubben och är ett stort föredöme för sina kompisar. Priset kommer att delas ut på SvTF Västs årsmöte lördagen den 27 mars. Övriga nominerade till priset var: Max Grahn Bofors, Isa Nilsson Falköping och Arvid Hagejärd Mariestad

Kort intervju med Emilia:
Hur känns detta?
Jag blev förvånad men det kändes jättebra. Jag trodde inte att jag skulle vinna för att jag hade så starka motståndare. Jag är tacksam och glad för alla röster jag fått. Tack alla som har röstat på mig. 


Vad innebär det för dig att få utmärkelsen årets Fair Play spelare i region Väst? 

Det innebär att jag är på rätt väg när det gäller tennisen, både som spelare och tränare. Jag blir ännu mer motiverad och vill göra ett bra jobb både på och utanför planen. Jag vill fortsätta sprida tennisglädje och få fler att börja spela. Det är en stor ära att ha fått en så fin utmärkelse. 

Hur kommer du fira detta? 

Jag ska fira med en god middag och mer tennis :)

Skribent: Peter Lindgren
E-post: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info