Hoppa till sidans innehåll
Type=N, Mode=P, DE=None

Dalslandsserien har återuppstått

05 AUG 2019 15:40
Det finns ett stort tennisintresse i Dalsland. I år spelas det en Dalslandsserie för herrar igen för första gången på många år. Bo Jacobsson ordförande i Högsäters tennisförening är upphovsman till att serien har fått nytt liv.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2019 15:40

Genom sina tenniskontakter ansåg Bosse Jacobsson att det fanns möjlighet att starta upp en ny Dalslandsserie. Årets serie består utav 4 lag. Högsäter, Bäckefors, Ed och Sidan Södra i Bengtsfors. Nu har de kommit halvägs in i seriespelet och obesegrade Bäckefors leder. Tennisintresset har lett fram till att Eds FF har ställt frågan om att starta en egen sektion för tennis men inget beslut är taget ännu. Bosse är mycket glad och nöjd över att äntligen är tennis serie för Dalsland igång igen. På bilden: Högsäters två grusbanor! Alla seriematcher avgörs med 2 singlar och en dubbelmatch.

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: This is a mailto link

Se all info