Hoppa till sidans innehåll

Anmäl er till årets tennisfest

09 MAR 2020 16:25
Svenska Tennisförbundet Väst i samarbete med regionerna Svenska Tennisförbundet Göteborg och Svenska Tennisförbundet Öst samt Svenska Tennisförbundet önskar bjuda in till en barn och ungdomskonferens i Vänersborg helgen 17-18 april.
  • Skapad: 09 MAR 2020 16:25

På konferensen kommer vi erbjuda många goda praktiska tips på hur en förening kan utvecklas i positiv riktning. Här finns det många möjligheter att träffas, diskutera och lära känna andra tränare. Men vi erbjuder så mycket mer än konferensen. Helgen blir en stor tennisfest för tränare, ungdomsledare, föräldrar, funktionärer och åskådare. Så detta får ni bara inte missa. Och låt för all världen inte era ungdomar missa detta! På lördagseftermiddagen kommer ni få uppleva Sveriges största minitennistävling i Arena Vänersborg med spel på över 40 minitennisbanor. På lördagsförmiddagen kommer SvTF Väst i samarbete med Vänersborgs Tennisklubb bjuda in allmänheten för spel i arenan där ni får uppleva ”tennis på gatan” i praktiken. För att locka publik kommer ”Idol” William Segerdahl att stå för underhållningen.

Anmälan till konferensen görs senast 27 mars till: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1376990

Sammanlagt har vi 50 platser till förfogande. Då varje region har 16-17 platser reserverade så gäller först till kvarn. Anmälan kostar 200 kr/person och är bindande! I priset ingår en hotell natt, middag, frukost och lunch. Tack vare bidrag från Projektstöd IF är kostnaden så pass låg. Kommer någon region inte att utnyttja sina platser kommer de släppas till förmån för de övriga regionerna.

Inbjudan till barn och ungdomskonferensen bifogas samt inbjudan till Sveriges största minitennistävling.

Välkommen till årets Tennisfest!

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info