Hoppa till sidans innehåll

Parasportutbildning

06 MAJ 2020 11:10
Under hösten finns det en möjlighet att studera träningslära för Parasport på distans i Östersund. Skulle din förening och du ha funderingar på detta så finns det platser kvar till hösten.
  • Skapad: 06 MAJ 2020 11:10

Kursen ger grundläggande kunskaper om idrott, prestation och tränarskap för personer med rörelse och synnedsättning. Att vara tränare för personer med funktionsnedsättning är till stor del lika som att vara tränare för personer utan funktionsnedsättning. Dock finns det vissa saker som skiljer sig. Denna kurs ger kunskap om hur olika funktionsnedsättningar påverkar träning och prestationsfaktorer som exempelvis uthållighet, snabbhet, styrka, mentala, teknik, utrustning samt hälsofaktorer såsom skaderisk och sjukdomar.

Anmälningstiden har gått ut men då det finns platser kvar går det fortfarande bra med en sen anmälan. Så passa på om du och er förening har haft tankar på att utveckal detta område. 

Se anmälan:

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: This is a mailto link

Se all info