Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 6


Rapportblankett

För att få in aktuellt status i regionens föreningar har en rapportblankett sänts ut som skulle sändas in senast den 15 december 2008. Tyvärr har endast 21 av 72 inkommit i tid! Jag påminner om denna än en gång och den måste vara inne före årsskiftet.

TioTräffen

Vi har utsträckt anmälningstiden till den 31 december då vi vill ha med fler lag. I nuläget är 18 lag anmälda från 9 föreningar. Men det måste vara fler föreningar, som har träningsverksamhet för 10-åringar, än 9 i hela regionen. Tänk på att det inte skall vara duktiga spelare ni anmäler utan endast spelare som nyligen har börjat spela tennis och lärt sig lite regler. Läs mer i brev till tränarna från ordf. i tävlingsblocket samt i förra nyhetsbrevet. Den utsträckta anmälningstiden gör att tävlingen kommer att starta under senare delen av januari.

DubbelTräffen

Detta seriespel med endast dubbelmatcher för damer 40+ är nu lottat och kom denna gången att innehålla lag från Alingsås TK, Falköpings TK, Sandareds TK och Vänersborgs TK. Mer om tävlingen läser du på www.tennis.se/vastergotland.

Västcupen

Även denna tävling får en utsträckt anmälningstid till den 31 december. Läs mer i förra nyhetsbrevet om denna seniortävling med dam- och herrspelare i samma lag. I nuläget finns anmälningar från Lidköpings TK, Nässjö TK, Oskarshamns TK, Tabergsdalens TK, Vetlanda TK och Vänersborgs TK.

Regionmästerskapen

Affischer till dessa tävlingar har sänts till föreningarna. Det är en till zonkvalet och en till regionmästerskapen. Var snäll sätt upp dessa på anslagstavlan!

 

Svensk Tennis Väst önskar GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Jan-Gunnar Lidén

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:34 Skribent: Jan Gunnar Lidén

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0706976464, 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info