Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 5


 

Årsmötet

Svensk Tennis Västs första årsmöte är genomfört med 20-talet närvarande på Folkhögskolan i Vara lördagen den 15 november. Nu är vi officiellt en region och aktiviteterna kommer att starta upp genast och mer om detta här nedan.

Rapportblankett

För att få in aktuellt status i regionens föreningar sänds en rapportblankett ut som skall fyllas i och återsändas snarast dock senast den 15 december 2008.

 

TioTräffen

Svensk tennis Väst inbjuder till TioTräffen som är en lagtävling i serieform för 10-åriga flickor och pojkar. Matcherna spelas med maxibollen och med något förenklade regler. Så geografiska grupper som möjligt formas för lagen. Mer läser du i bifogad inbjudan där du också ser bestämmelserna. Anmäl görs senast den 8 december.

 

DubbelTräffen

Detta är ett seriespel med endast dubbelmatcher för damer 40+. Geografiska hänsyn tas vid sammansättningen av grupper. 

 

Västcupen

Detta är Handdukscupens efterföljare. Nu bjuder vi in alla seniorlag i södra Sverige till denna cup som innehåller 2 herrsingelmatcher, 2 damsingelmatcher samt 2 mixedmatcher. Hoppas att intresset för denna lag samansättning kommer att vara stor. Anmälan görs senast den 8 december.

 

Regionmästerskapen

I senaste nyhetsbrevet skrev jag att det saknades några arrangörer och dessa är nu funna och i nästa nyhetsbrev kommer affischer med inbjudan till alla regionmästerskap med tillhörande zonkval

 

Svensk Tennis Väst

Jan-Gunnar Lidén

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:29 Skribent: Jan Gunnar Lidén

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0706976464, 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info