Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 3


Svensk Tennis Väst Verksamhetskonferens

Den 4 oktober genomförde Svensk Tennis Väst den planerade verksamhetskonferensen på Restad Gård i Vänersborg. Nästan hälften av de föreningar som har ungdomsverksamhet på programmet deltog under dagen genom 12 föreningar från Västergötland, 6 föreningar från Bohuslän-Dal och 1 förening från Värmland. Totalt var det 40 personer som var samlade och diskuterade den framtida verksamheten i regionen. Flera synpunkter på den presenterade verksamhetsplanen framfördes och kommer att behandlas av resp. block inför årsmötet.

SEB Next Generation

Helgen 17-19 oktober genomfördes tre läger i Lidköping med Robert Almberg och Marcus Lindberg som tränare i projektet SEB Next Generation. Intensiva dagar med hård träning och som vi hoppas till allas belåtenhet. Totalt deltog ett 40 ungdomar i lägren och mer finnas att läsa på www.tennis.se

Svensk Tennis Västs uppföljningsläger

Utöver de ovan nämnda lägren arrangerade regionen hela 10 st uppföljningsläger samma helg på olika platser i regionen. Över 120 ungdomar deltog i dessa läger i Falköping, Mariestad, Kinna, Trollhättan, Åmål och Säffle. Vi hoppas att de mottagits väl av regionens föreningar.

Årsmöte

Den 15 november äger regionens första årsmöte rum på Vara Folkhögskola i Vara. Inbjudan till årsmötet, fullmakt med röstlängd samt föredragningslista för årsmötet har mailats till föreningarna. Övriga handlingar inför årsmötet, budgetförslag, förslag till årsavgift, valberedningens nomineringsförslag samt förslag till verksamhetsplan för 2009 kommer att mailas ut i slutet av vecka 45.

Regionmästerskap och Kalle Anka Cup

Just nu pågår arbetet med att forma nästa års första regionmästerskap och finna lämpliga arrangörer till dessa tävlingar samt arrangörer till Kalle Anka Cup och Grand Slam Pokalen. För de tre juniorklasserna 16, 14 och 12 kommer ett inledande zonkval att spelas medan det i senior-DM, veteran-DM och Jun18 endast kommer att spelas ett öppet slutspel. Spelhelger för regionmästerskapen kommer att bli den 6-8 mars och 13-15 mars. För Kalle Anka Cup gäller den 20-22 maj för kretstävlingarna i Västergötland (alla klasser) samt distriktsfinaler den 5-7 juni i både Bohuslän-Dal, Värmland och Västergötland.

 

Svensk Tennis Väst

Jan-Gunnar Lidén

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:19 Skribent: Jan Gunnar Lidén

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info