Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 2


 

Namnfrågan - Avveckling

Namnet på den nya regionen kommer enligt de uppgifter vi har fått att bli Svensk Tennis Väst och arbetet är nu i full gång att avveckla de tre distriktsförbunden. Resp. distriktsförbund meddelar sina föreningar de aktuella datumen för denna avveckling.

 

Verksamhetskonferens

För Svensk Tennis Väst gäller att den första aktiviteten på bred front blir verksamhetskonferensen på Restad Gård i Vänersborg lördagen den 4 oktober. Vi hoppas att alla föreningar medverkar och för att stödja detta kommer reseersättning att utgå med 18,50:- per mil, dock endast för en bil per förening. Önskemålet är att de föreningar som har ungdoms- och tävlingsverksamhet (seriespel inräknat) deltar med ordförande, tränings- samt tävlingsansvarig. Dagen kommer att inledas på ett mycket inspirerande sätt av den kända coachen och mentala rådgivaren Susanne Pettersson. Tidigare elitspelare i tennis! Missa inte tillfället att ta del av hennes inspirerande föredrag!

Anmälan skall vara gjord senast den 25 september.

 

Årsmöte - Valberedning

Svensk Tennis Västs första årsmöte hålls den 15 november på Vara Folkhögskola i Vara. Inför detta möte finns en valberedning utsedd och bifogar med detta nyhetsbrev en vädjan till föreningarna att lämna namn på intresserade medlemmar till Svensk Tennis Västs organisation. Förslag skall vara valberedningen tillhanda senast den 8 oktober.

 

Framtidens tennistränare

I första nyhetsbrevet fanns en inbjudan till ett projekt kallat Framtidens Tennistränare. Över 20 anmälningar kom in och den första träffen har ägt rum i Vänersborg. Flera har också inlett sitt utbildningsprogram. Frågor kring projektet ring till Jan-Gunnar Lidén.

 

SEB Next Generation-läger

SEB-banken kommer under de närmaste åren att stötta svensk tennis genom Next Generation-läger. Dessa läger samt ytterligare ett antal läger kommer under hösten att genomföras i den nya regionens regi. En förfrågan i detta ärende har via e-post gått ut till regionens klubbtränare. Planerade datum för höstens läger är 17-19 oktober och 19-21 december.

 

E-postadresser

Den absolut mesta delen av posten från regionens kansli kommer att sändas via e-post varför dessa adresser måste vara korrekta. För att vara riktigt säker att din förening har rätta e-postadresser vädjar jag att ni sänder dessa till mig och det gäller följande personer:

ordförande, träningsansvarig, tävlingsansvarig samt rätt adress till klubben.

 

Svensk Tennis Väst

Jan-Gunnar Lidén

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:13 Skribent: Jan Gunnar Lidén

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0706976464, 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info