Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 1


 

Detta är det första nyhetsbrevet som går till ordföranden och tränare i klubbarna i den kommande Region Väst. Alla beslut är nu fattade om att Bohuslän-Dals Tennisförbund, Värmlands Tennisförbund och Västergötlands Tennisförbund under hösten 2008 kommer att gå samman till Tennisförbundet Region Väst.

En första information om detta skedde i höstas då jag gjorde en rundresa bland föreningarna i de aktuella distrikten. Många föreningar ställde upp och vi hade givande diskussioner och nu skall vi gå från idé till praktisk handling för att skapa en bra verksamhet i den nya regionen.

Mycket kommer att hända den närmaste tiden och jag vill att ni redan nu bokar in några viktiga datum.

 

Lördagen den 4 oktober inbjuds alla klubbar till en verksamhetskonferens i Vänersborg. Gästföreläsare kommer att vara Susanne Pettersson (tidigare elitspelare i tennis och numera mental coach). Utförligare inbjudan kommer i början av september.

 

Lördagen den 15 november kommer Region Västs första årsmöte att hålls på Vara Folkhögskola i Vara. Årsmöteshandlingar kommer att sändas ut ca en månad före årsmötet.

 

Innan november månads utgång skall de gamla distrikten ha hållit extra årsmöten där verksamheten för 2008 redovisas och där det gamla SDF:et avvecklas. Resp. distrikt meddelar sina föreningar när dessa extra årsmöten kommer att äga rum.

 

Verksamhetskonferens

Denna träff kommer att vara en uppstart av Region Väst och förhoppningen är att många föreningar kommer att delta. Den verksamhet som är tänkt skall bedrivas i regionen kommer att presenteras och ventileras. Just nu pågår arbeten i de tre olika blocken, sportblocket, tävlingsblocket och klubbutvecklingsblocket för att finna en bra verksamhetsplan för regionen.

 

Hoppas att klubbarna ser framemot nyordningen med positiva ögon och jag vågar lova många nyheter. En första inbjudan kan jag göra redan idag!

 

Framtidens tennistränare

Vi inbjuder unga tränare till ett projekt där utbildning och hjälp och råd från erfarna tränare ingår. Redan den 9 juni utgår anmälningstiden och start sker redan före midsommar.  

Välkomna in i den nya regionen!

 

 

Jan-Gunnar Lidén

 

 

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:11 Skribent: Jan Gunnar Lidén

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0706976464, 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info