Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 6


Ny hemsida och ny e-postadress

Svensk Tennis Väst har en ny hemsida med adressen www.idrottonline.se/SvenskTennisVast och en ny e-postadress som är This is a mailto link

Avtal med Tennismagasinet

Svensk Tennis Väst har gjort ett avtal med Svenska Tennismagasinet, som ger medlemmarna i de klubbar som ansluter sig, ett lägre prenumerationspris samt plats för artiklar från regionen i tidningen. Brev har sänts till alla ordföranden och tränare i regionens klubbar och anmälan om deltagande skall vara kansliet tillhanda innan november månads utgång. Läs mer på vår hemsida.

Pirres Pokal

Efter utmärkt spel i Karlskrona med segrar över region Mitt, Öst och Stockholm gick regionens lag till final mot region Syd under finaldagarna av Stockholm Open. Efter en mycket jämn match och förlust med endast 2 set blev det en silverplats för laget bestående av Elias Yemer, Daniel Appelgren, Serdar Bojadijeva, Oskar Wallin, Georg Lundqvist och Linus Frost med Marcus Lindberg som lagledare. För resultat hänvisas till hemsidan.

Läger
SEB-läger
Dessa läger har genomförts i Karlskoga, Borås, Åmål och Falköping. I falköpingslägret deltog Jonas Björkman. Detta året återstår nu två läger i Mariestad och Trollhättan den 19-20 december.
Team-läger
Två av tre läger är genomförda och alla kommer att äga rum i Lidköping. Det sista lägret arrangeras den 19-20 december.
Läger tillsammans med Tennis Göteborg
Den 17-18 november arrangerades ett läger i Göteborg för äldre ungdomar. Deltagarna från region Väst bodde hos de spelare som var uttagna från region Göteborg. Träning skedde gemensamt , med tennisgymnasiet i Göteborg och i göteborgsungdomarnas hemmaklubbar. Mer om alla ovanstående läger kan du läsa på hemsidan.

Catella Touren och ITF-touren

Det är hög tid för tränarna att anmäla spelare från regionens föreningar till dessa resor. Information har sänt ut tidiager och anmälan görs till Robert Almberg.

Mastersslutspel i Eurotravels Västtour

Tävlingen där alla sanktionerade tävlingar i regionen ingår börjar närma sig sitt slut för 2009. De tre främsta i varje åldersklass kommer att bjudas in till ett slutspel i Vänersborg den 23-24 januari nästa år. Ställningen både i klubbtävlingen och den individuella tävlingen uppdateras hela tiden och du kan följa ställningen på hemsidan.

Inbjudan till TioTräffen och DubbelTräffen

Dessa båda tävlingar spelas i början av året och anmälningstiden går ut i början av december.

Uppdaterad: 19 JAN 2010 15:17 Skribent: Jan Gunnar Lidén

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info