Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 4


Ny medarbetare - Robert Almberg

Från den 1 augusti har region projektanställt en sportansvarig ett år framåt. Förhoppningsvis skall det leda till en förlängning, men det får vi återkomma till. Robert Almberg, tidigare tränare i Pixbo TK, har fått tjänsten och har redan informerat tränarna i regionen om sitt arbete. Ni når Robert på telefon 0705 16 66 48

Regionmästerskapen utomhus

Alla RM-tävlingar är nu lottade utom seniorklasserna där anmälningstiden utgår den 18 augusti. Lottningen finner du på www.tennis.se/vastergotland .

Tränarkurser

Glöm ej tränarkurserna TLK1 och TLK2 den 19-20 september och 26-27 september i Falköping resp. Kristinehamn. Sista anmälningsdag är den 8 september.

Västserien

Seriespelet är nu avslutat. Sluttabeller finns på www.tennis.se / tävlingar /seriespel.

Årets Serieklubb

Ställningen efter uteserien i Västserien är mycket jämn i toppen. Alingsås TK och Vänersborgs TK har båda 46 poäng. En spännande inneserie återstår.

Anmälan inneserien

Nu är anmälan öppen för årets inomhusserie via Internet. En förändring är att i november kommer serien en framflyttas ett par helger genom att tävlingar arrangeras de två första helgerna i denna månad. Sista anmälningsdag för inomhusserien är den 30 augusti.

Kalle Anka Cup

Riksfinalen är spelad i Båstad med framgångar för Region Väst. Regionen fick tre slutsegrar genom att Daniel Appelgren, KFUM Borås vann 13-årsklassen, Mikael Yemer, Skara TK vann 11-årsklassen och Mikael tillsammans med Vilma Berglund, Alingsås TK vann MD11. Vidare gjorde Maja Öhrnberg, Kils TK en fin insats genom att pressa blivande slutsegrarinnan till 6-4 i avgörande set i kvartsfinalen och Daniel Appelgren i par med Paulina Wulcan, Mariestads TK var i final i MD13. Resultat m.m. finner du på www.tennis.se och klicka sedan på ungdomstennis/Kalle Anka Cup

IF/SO Mini-, Midi- och Maxitourer

Höstens tävlingar är nu spikade i dessa nya tävlingsformer för regionen. Det blir 6 minitävlingar, 5 miditävlingar och 8 maxitävlingar. Planeringen är i full gång och affischer kommer att sändas ut inom kort. Tävlingarna startar med en miditourtävling i Trollhättan den 20 september.

Glöm ej ansöka om lokalt aktivitetsstöd senast den 15 augusti!!!

 

Svensk Tennis Väst

Jan-Gunnar Lidén

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:06 Skribent: Jan Gunnar Lidén

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info