Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 1


Västserien

Då är det dags att anmäla till det första seriespelet i Svensk tennis Väst. Inbjudan bifogas och anmälan skall vara gjord senast den 15 mars via Internet.

Tolvårscupen

Denna tävling för mixade 12-årslag kommer i den nya regionens regi att spelas under en helg, nämligen den 27 februari till 1 mars. Inbjudan bifogas och vi hoppas på talrikt deltagande. Inbjudan har tidigare sänts till alla tränare och sista anmälningsdag är den 6 februari.

TioTräffen

Det blev till slut 20 lag som anmälde sitt deltagande och matcherna är nu i full gång och rapporter från matcherna har börjat komma in.

Västcupen

Handdukscupen ersattes i Svensk Tennis Väst av Västcupen där herrar och damer spelar i samma lag. Det blev 7 lag som anmälde sig och vi får hoppas att trenden blir en ökning för varje år. Lagen kom från Småland och Västergötland.

Regionmästerskapen

I förra nyhetsbrevet sändes affischerna ut till årets första regionmästerskap. Tävlingarna spelas under två helger, nämligen 6-8 mars och 13-15 mars. Sista anmälningsdag är den 26 februari och alla anmälningar sänts till This is a mailto link

Grand Slam Pokalen

Den 14-15 februari spelas i Falköping regionstävlingen i Grand Slam Pokalen. Uttagna deltagare har fått inbjudan och lottning kommer att ske i början av februari. Totalt kommer regionen att sända två pojkar och två flickor till riksfinalen i Nyköping och i regionspelet deltager 20 pojkar och 20 flickor.

Rapportblankett

Påminner återigen om den rapport som måste sändas in av alla klubbar i regionen. Endast ca 30 av 72 föreningar har sänt in rapporten. Bifogar återigen blanketten och hoppas på snabbt svar!!

 

Svensk Tennis Väst Jan-Gunnar Lidén

Uppdaterad: 20 OKT 2009 11:06 Skribent: Jan Gunnar Lidén

 ► Seriespel    ► Tennissök

  

Följ oss på!

 

 

 

 

Synpunkter på SvTF Västs verksamhet!

Svenska Tennisförbundet Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0739864289
E-post: peter.tennisvast@tel...

Se all info